Förra veckan spenderade jag en hel del tid på landet, det är så avstressande att vara nära skogen och få vara själv ibland. Jag hade två veckor semester nu i juli och har sedan resterande tre i augusti, men min första vecka låg jag i stort sett utslagen i – vad jag anar var – covid-19 då jag hade alla symptom, flera i min familj blev sjuka och testade positivt plus att jag nu efter två veckor fortfarande har en hista som inte vill ge med sig plus att jag känner mig andfådd och svagare än förut. Det påminde om när jag låg sjuk i början av 2020.

Jag längtar tillbaka till landet nu, men det vore kul att åka till Sollentuna en sväng och testbada i poolen som farsan och brorsan har renoverat. Glasfiberpoolen hade drabbats av osmos, “böldpest” och fick lagas, slipas ner och målas om. Nu borde den hålla ett bra tag framöver och är nu fylld igen lagom till den väntade värmeböljan.

När solen lyser rakt på hängnattan och man är extremt lättbränd så får man improvisera fram ett solskydd.

Förra veckan testade jag min SUP för första gången, men eftersom jag fortfarande kände mig krasslig och inte ville bli kall (dvs stå upp och riskera att trilla i vattnet) så satt jag och paddlade. Jag har ett säte med ryggstöd för just det ändamålet så det var riktigt bekvämt att paddla ut på djupt vatten och en bra bit bort från stranden (det är en riktigt stor sjö ute vid Rånäs.)

Snart åker jag ut igen och jobbar från landet, men till dess så kan jag titta på alla fina bilder.

Du kanske även gillar