Det har varit så skönt med lite påskledigt de här fyra dagarna – om man räknar in helgen – men snart är det tillbaka till arbetet som vanligt. Jag har hunnit med en hel del träning och varit ute en del, men jag har även legat inne och spelat en hel del. Horizon: Forbidden West är verkligen en värdig uppföljare till ett av mina favoritspel. Det är så lätt att fastna!

Jag fyllde även 35 förra veckan och har inte hunnit fira det egentligen. Hann knappt skriva en önskelista, men jag fick det jag ville ha av älsklingen (det nya Kirby-spelet till Nintendo Switch), en egen webbkamera så att jag slipper använda jobbets när jag ska vara med på bokevent online eller liknande, plus lite pengar från föräldrarna som jag använde för att köpa lite smått och gott för. Bland annat påskägget från Lookfantastic.

Så här såg mitt schema ut för mars månad, en vanlig tavelram som jag skriver på med whiteboardpenna. Det är lite jobb med att byta pappret varje månad, men skönt att man kan skriva och ändra lite som man vill.

Har även hunnit med en fika utomhus efter en lång cykeltur. Jag är egentligen inget fan av att cykla, jag föredrar att vandra, men jag hänger med min vän W som är en riktig cykelfantast. Min älskling S är tyvärr helt omöjlig att få ut och motionera, hade varit kul om han hade velat följa med någon gång också!

Du kanske även gillar