Efter att jag varit hos tandläkaren, som för övrigt gick jättebra – hade inga hål alls, bara lite tandsten så jag ska dit på torsdag kl 11 och fixa det samt så ska missfärgningarna på mina framtänder slipas bort. Trevligt. Hur som haver så blev det en tur till Konsum efteråt där jag köpte lite småsaker. En pastasallad, lite te och mjölk bland annat. Sen gick jag runt och fotade lite med mobilen. När jag kom hem så tog jag det lugnt några timmar innan Walle kom över, vi drog till centrum och plockade upp lite kinamat som vi åt hemma och sen blev det mest fotboll, det var sådär. Jag blev lite ledsen för något som jag inte tänker ta upp i bloggen, bara ett missförstånd, men jag gick runt och deppade ett bra tag innan vi löste det hela över skype när han kommit hem till sig igen. Så kan det gå även för de allra bästa vännerna. Nog om det, här är bilderna jag tog idag:

Mysig liten affär även om det är en aning dyrt…

Jag köpte inget speciellt onyttigt, men tyckte att de här såg mysiga ut. Ser gott och äckligt ut på samma gång.

Frukt är godis. Yeah, right… Om frukt var godis så skulle jag inte äta lika mycket. Men lura småttingarna bara, så ska det se ut. Fina förpackingar dock.

Det är roligare att handla när man går runt och fotar lite, fast mobiltelefonen är jobbig att använda – jag kommer hela tiden åt skärmen så att den hoppar ur fotoläget. Ska fan ta och skaffa en ny mobil om ett år. Undrar om iPhone 5 eller motsvarande modell har kommit ut då 😛

Du kanske även gillar