Walle har precis åkt hem till sig och jag är riktigt trött, men med tanke på allt jag ätit idag så behöver jag röra på mig oavsett om jag vill det eller inte. Så 1 min på motionscykeln ska jag väl orka med. Promenerade 1,4 km med hunden för någon timme sedan men det räcker inte! Måste ta det lite lugnt ändå, för jag har fått någon sorts inflammation vid min vänstra höft och den klickar när jag går. Det är helt smärtfritt, men lite obehagligt… Speciellt med tanke på att morsan har bytt ut båda sina höftleder. Det här skulle det kunna vara, men övre tonåren… jag är i och för sig ganska ungdomlig av mig hehe.

På bilden ovan så ser ni en bit av kakan jag bakade häromdagen. En riktigt god och söt kaka med blåbär och vit choklad. Lägger upp receptet senare. Bjöd Walle på kaffe och kaka efter middagen som vi slängde ihop tillsammans (burritos med köttfärs och bönor, var tvungen att använda resten av ingredienserna så att de inte hann bli dåliga). Vi spelade även lite LittleBigPlanet och New Super Mario Bros. som vanligt (vi ska banne mig klara hela spelet till 100%!) Var lite smått tokig så det blev även en kort visning av vinden bland allt bråte. Galet! 😛

Om ni undrar över titeln på inlägget så är det ett filmcitat (Muppets From Space). En av anledningarna till att jag inte skriver lika mycket som förut är att jag aldrig kommer på något att skriva som titel. Nu kör jag på passande (eller opassande) filmcitat till inläggen jag inte orkar skriva en egen titel till.

Du kanske även gillar