I söndags så gav jag mig ut på en – vad jag trodde, kort liten cykeltur. Fast när jag kom till ett vägskäl så valde jag att åka längre bort istället för hem. Cyklade till andra sidan Edsviken och sedan ner till Danderyd och vidare till Bergshamra där jag åkte över bron och sedan runt till Ulriksdalsslott (har massa bilder från min cykeltur som kommer upp på bloggen och Bilddagboken.) Totalt blev det nästan 25 km på 2,5 timmar. Cyklar ganska lugnt och behagligt 🙂 Innan jag gav mig ut så hade vi främmande och jag simmade en del i poolen – även efter min cykeltur så blev det ett dopp plus bastubad. Men mer om det sen när jag lägger upp bilderna.

Bilden ovan är från en av mina myskvällar framför tv:n/datorn. En stor skål full med Sias punschglass (med russin) och jordgubbar samt några bitar vattenmelon (jag älskar vattenmelon!) När det kommer till mat jag älskar så är jag riktigt glupsk. 😀


Det här var min lunch någon dag förra veckan. Köpt på sjukhuset av Kixan när hon var där för sin Check-up. Mackorna från sjukhuset ser jäkligt risiga ut – speciellt efter att ha legat i morsans handväska på vägen hem, men de är så jäkla mumsiga! Mina favoriter är Köttbullar och rödbetssallad som på bilden och Leverpastej. Sen är jag galen i kyckling så det var det jag åt idag om någon undrade – en kycklingmacka från Subway men massor av jalapeños och curry. Munnen ska brinna! Imorgon har jag några kycklingklubbor och salsa i kylskåpet som väntar på att bli uppätna. Blir nog ett dopp i poolen igen om vädret tillåter.

Ska ta och svara på lite mail och annat också. Är lite småsur över ett paket som posten har slarvat bort. Hoppas att det kommer fram eller åtminstone går tillbaka till säljaren så att det inte blir ännu ett av alla paket som försvinner spårlöst i Sverige. Posten är hemsk. Lika bra att lägga ner skiten och köra på något dyrare och säkrare.

Du kanske även gillar