Hoppas att ni också fick en fin jul med era familjer eller på egen hand och att ni unnade er själva något riktigt fint om det inte blev mycket julklappar i år. ?

Själv har jag haft många bra dagar nu i jul, inte mycket bloggande (tyvärr) eller stressande alls. Kanske lite innan jul med mat och klappar, men annars så har jag anammat en “jag gör det när jag känner för det”-attityd som verkligen har känts bra. Inget ont i magen eller ångest på flera dagar!

Den här söndagen har jag bara legat i sängen och kollat på tv-serier och film. Nicholas Nickleby från 2002, ett kostymdrama som jag missat! Med Charlie Hunnam, Anne Hathaway, Jamie Bell, Romola Garai och Christopher Plummer bland annat. Riktigt bra och underhållande historia skriven av Charles Dickens. Föredrar Hunnam slätrakad med sitt baby face och engelska accent framför de amerikanska roller han har haft.

Men nog om honom, nu ska jag fortsätta min “semester” och ta en god skinkmacka, ja trots att klockan är 12 på natten. Jag gick upp sent idag. Nästan enda gången om året som jag äter gris med flit faktiskt, för jag får så dåligt samvete då jag älskar grisar! De är ju precis lika fina och intelligenta som hundar och dom äter vi ju inte. ? Jäkla traditioner och goda skinkmackor…

Du kanske även gillar