Fick ett mail om CDONs sommarrea tidigare i veckan och köpte då spelet DJ Hero för 399 kr till Playstation 3 (kostar lika mycket till alla konsoler.) Hittade en del andra fina spel och filmer – som jag redan har, till ett billigt pris så varför inte tipsa om dom i bloggen 😛

2 st spel för 499 kr – jag rekommenderar Dragon Age: Origins och LEGO Star Wars: The Complete Saga. Några andra billiga sommarspel är Loco Roco för 199 kr till PSP och LittleBigPlanet för 269 kr också till PSP. Snart kommer LEGO Harry Potter också som jag är lite sugen på, fast jag ska nog spela klart några spel innan jag börjar på något nytt 😀

Åh, Disney! Jag har snart alla Disney-klassiker på dvd men funderar på att köpa alla på Blu-ray också. Eller åtminstone mina favoriter (Skönheten & Odjuret, Den lilla Sjöjungfrun, Aladdin & Pocahontas). De kör med 3 st Disneyklassiker på dvd för 249 kr nu så passa på!

Bra och billiga hörlurar är viktigt att ha när man är ute i sommar. Sennheiser CX300 – II för 299 kr är de bästa i den prisklassen. Jag älskar hörlurar hehe.

Några andra erbjudanden du kan kolla in om du ändå ska köpa något är: fraktfri musik, 2 DVD för 129 kr och tre pocketböcker för 99 kr.

Du kanske även gillar