Som ni nog redan vet är jag både en shopaholic (till och från) och en prylgalning. Plus motionsberoende. Så jag skaffade lite leksaker till min iPod som jag ska ha med mig på mina promenader och joggingturer. Vägrar att köpa nya Nike + skor dock då jag är en Reebok-girl och har ett par bra skor redan, så jag köpte RunAway-hållaren som man kan sätta på vilka skor man vill.


Det här var min första riktiga promenad/joggingtur med Nike + så det är det här jag ska slå – fortare eller längre.

Alla rejäla dippar är från när jag tog bilder 😛


Det här är från när jag hämtade ett paket på posten som innehöll lite spel och annat onödigt – som jag klickat hem när jag kände mig lite deppig i början av förra veckan. Köpte även godis åt morsan och farsan för 60 kr. Jäkla gottegrisar… Vad snabb jag är hehe.


Den här biten ovan gick jag senare på kvällen. Hunden skulle ut på en kort runda så jag fick honom att springa medan jag gick fort som attan. Ser ut som om jag går/springer fortare och fortare… Nike + är toppen 😀


Trots en ordentlig träningsvärk så var jag tvungen att ta ut hunden som vanligt. Så jag satte på mig Nike + och vi drog ut. Det blev lite längre än  jag hade tänkt och hunden tyckte att jag gick för fort. Måste lära mig att ta det lugnt.

Du kanske även gillar