Satt på söndagen och planerade veckan lite smått när jag hörde att brorsan och Kixan skulle åka till webhallen med våra datorer (fläkten på min laptop och drivrutinerna till brorsans blu-rayspelare hade börjat krångla) så jag hängde på.

Det blev som vanligt Webhallen i Sundbyberg. Väldigt mycket ungdomar och poliser ute på vägen dit både tack vare det fina vädret och matchen på Råsunda.

Jag skulle egentligen sitta kvar i bilen med Nalle (som följde med), men på något sätt hade jag inte skickat iväg min förbeställnings på nätet så jag var tvungen att gå in och – enbart från minne, säga vilka prylar jag skulle ha. Det gick riktigt bra då jag hade memorerat vad sakerna kostade och vilka märken det var.

Efter det så skulle vi till Jysk och köpa 2 st bänkar som Kixan ska ha i hallen vid ytterdörren hemma. De fanns inte inne dock så hon fick beställa dem.

Själv gick jag runt och hittade något som jag inte alls var ute efter men kände att jag ville ha.

Tog en del bilder från bilen.

Det var den här jag köpte på Jysk. Ska hänga den över mina byråer. Nalle är måttligt förtjust i speglar.

Resten av sakerna jag fick med mig hem den 2:a maj. En kudde, ett litet svart paraply, en ny förlängningssladd till mina hörlurar, en batteriladdare, en switch (så att jag ska kunna koppla in den på vinden och ta ner den trådlösa routern till mig), en billig filt samt…

… ett par nya hörlurar med mic till datorn. Snackar en del på skype så det är bra att ha nu när jag inte har min laptops inbyggda tillgänglig.

Du kanske även gillar