Bilden har inget med texten att göra, men om ni kan koppla den samman med SL …

Hehe, jag älskar föregående inlägg även om min vän är måttligt road av mitt tilltag – bad om tillåtelse innan jag slängde upp det dock…

Igår köpte jag ett SL-kort åt Walle som jag sedan åkte på för att komma in till centralen där han väntade, men det har sedan han fick kortet blivit en hel del strul med bussar och skit så han kallar kortet jag köpte för djävulskortet. Själv vet jag att allt hemskt är SL’s fel och skyller inte på oskyldiga, blåa SL-accesskort.

Vi var i alla fall i stan för att kolla in rean på NK. Då jag har begränsat med pengar som vanligt så skulle jag inte köpa något men kom ändå ut från NK med en påse – dock var det inte till mig utan en födelsedagspresent åt morsan (Kixan.) Hon fyller år den 13:e.

Efter NK så gled vi in på Åhlens och jag fastnade förstås på avdelningen med papper, lådor och annat smått. Fick med mig en musmatta och tre fina lådor. Har en massa fina bilder på allt som kommer läggas upp senare idag.

Innan vi åkte hemåt så blev det en frapino på centralens Espresso House (kollade in kcal på den och herregud, den är mycket mer onyttig än jag först trodde…) men jag hade inte ätit eller druckit något på hela dagen och klockan började närma sig nio på kvällen… Istället för att åka till Helenelund så åkte vi till Sollentuna och handlade mat på centrum som vanligt. Ganska så nyttigt med Fullkornslasagne och grönsaker till middag. Det blev lite efterrätt också men med tanke på att vi hade gått nästan 3 timmar på stan och hem från centrum så gör det knappast något.

Känner mig lättare i själen när jag räknar kalorier, tror det har att göra med mitt kontrollbehov och att jag på så sätt får en konkret anledning till att hålla mig undan sånt som min kropp inte mår så bra av. Är smått laktosintolerant också men det är svårt att hålla sig undan som sagt. Och choklad. Saknar läsk ibland. Det är jobbigt att bara dricka ett glas, men kolsyrat vatten är ett bra substitut och en och annan light julmust har man hällt i sig. Ah, ska försöka att sluta snacka så mycket om vad jag äter och inte äter. Lätt att fastna.

Du kanske även gillar