Trots en del missöden så hade jag en riktigt trevlig fredag ihop med min bästa vän. Steg upp ganska tidigt och hittade en liten lott – Walle klickat hem åt mig, i brevlådan. Ingen vinst dock (han vann 10 kr 😛 ) men det gjorde inget. Drog iväg på cykeln till Helenelund centrum för att hämta ett paket som legat där länge nog. På vägen dit så är jag inte tillräckligt uppmärksam utan slirar till på en isig kant och välter hela cykeln i farten. Rakt ner i den grusiga asfalten och tack vare farten så glider jag en meter. Vänster armbåge, vänster knä och vänster höft gör förbannat ont men tack vare min långa kappa så blev det inga köttsår annat än på knät. Cyklar trots det här vidare och hämtar paketet, åker hem och vilar mig några timmar innan jag drar iväg igen och köper en pizza på Vedugnshuset. Under tiden jag väntade så fick jag en liten rundtur i pizzerian (precis innan stängning) av den nya ägaren. Kul 🙂 Sen cyklade jag och mötte Walle som handlat lite åt oss på centrum. Vi delade sen på pizzan och käkade lite smågodis, kollade på tv och låg och vilade några timmar – jag somnade som vanligt. Såg senaste avsnittet av The Office på datorn innan han åkte hem.

Jag städade även ur köket igår. Farsan ska ta och dra nya elledningar i köket till ugn, fläkt osv så det kommer bli ganska dammigt när han arbetar med betongväggen i köket – har ingen lust att stå och damma av alla mina prylar när han är klar 😎

Senare idag är det ännu ett besök på ikea inplanerat, får se om vi kommer iväg. Ska bland annat fixa nytt soffbord och skaffa en täckskiva till köket som vi missade förra gången. Aja, vi får se vad det blir. Dags för mig att sova lite till innan lördagen tar sin början.

Du kanske även gillar