Då jag är med i Buzzador så fick jag erbjudande om att testa och buzza om Doves nya intensivbalsam och det har jag nu gjort i snart en månad (har jag missat att buzza för någon och ni vill ha lite mer info så hör av er!) Jag är en flitig användare av just balsam och jag brukar till och med använda olika sorters balsam för olika delar av håret. Min lugg trivs bäst med ett speciellt balsam så det använder jag bara i luggen till exempel. Fast nu har jag som sagt testat det nya intensivbalsamet i hela håret och jag gillar resultatet. Håret blir verkligen mjukare, ser mer omvårdat ut och luktar gott.

Långt hår, kort hår, lockigt hår, rakt hår. Rött, blont, svart eller brunt. Håret är så mycket mer än något som ska skydda huvudet mot kyla och värme. Håret har alltid varit en av våra käraste ägodelar, ett sätt att uttrycka sig och skapa sitt utseende. För att du ska få behålla ditt fina hår är det viktigt att ta hand om det på rätt sätt. Att använda rätt produkter för just din hårtyp och frisyr. Använd Express intensivbalsam dagligen istället för ditt vanliga balsam.

Dove Intense Repair Express Intensivbalsam är ett unikt djupverkande intensivbalsam med inpackning inuti. Resultatet är en intensivt reparerande effekt som förhindrar kluvna toppar och att håret går av. Håret blir återfuktat på djupet, mjukare och starkare. Intesivbalsamet bygger upp hårstrået inifrån och reparerar ytan. Doves patenterade Fiber Actives-teknologi för vård av skador och reparation tränger djupt ner i poröst hår för att återuppbygga det inifrån. Micro Moisture Serum ger näring och hjälper till att reparera hårstråets yta från rot till topp.
Säljs i de flesta livsmedelsbutiker för ca 35 kr/ 180 ml

Du kanske även gillar