När man ska ta passfoto så blir det aldrig riktigt bra. Jag är väl nöjd ändå men det hade kunnat se bättre ut… Den första bilden är av mitt förra pass. Som jag skaffade för 15 år sedan. Jag har inte varit utanför norden sedan dess. Resan till Cypern -97 var då jag flög senast. Nästa resa blir 2012 då jag ska åka med farsan till Thailand för första gången. Det ska bli spännande.

Idag åt Walle och jag grillad kyckling och pastasallad. Allt färdigköpt och gott. Efter maten så gav vi oss ut i ösregnet och åkte med bussen till Frösunda och letade lite cacher där. Mitt paraply gav efter för vinden och är nu… ganska kasst. Inte lika illa som med mitt extraparaply som Walle slängde i… Ja, läs det här:

…en liten rolig händelse som inträffade i natten vid bron till Riddarholmen. Mitt cachingsällskap hade lånat ett av mina små paraplyn, ett sådant man kan fälla ihop så att det får plats i handväskan. Nu hade han fått för sig att han skulle använda det som ett slagträ och försöka pricka gud vet vad i luften. Han svingar paraplyet och halva paraplyet flyger genom luften och landar… ja, ni kan ju gissa med tanke på vart vi befann oss. Där står han som ett fån med paraplyhandtaget i handen och tittar på mig… Jag var måttligt glad under vår fortsatta cachingtur. Det är inte billigt med fina paraplyer precis och jag är inte rik…

Du kanske även gillar