Dagen började med att jag snabbt skyndade iväg till Swedbank för att lösa in en lapp jag fått hem. Fick lite välbehövda pengar och åkte sen till Brödkällaren och skaffade lite frukost till morgondagen. Efter det så messade jag till Walle och frågade när vi skulle mötas upp idag. Det var inte förrän om 1,5 timme så jag gick in på centrum och kollade i lite butiken – hittade en supersöt illrosa väska från Mischa Barton (The OC – visste inte att hon hade ett märke…) på rean men jag köpte den inte, något jag är lite sur över nu. Inne på Lagerhaus så spontanköpte jag några presenter till Walle, sockersött, precis som han hehe
Var även inne på Lindex (vill ha den där halsduken som Reese gör reklam för just nu men den hade de inte inne) och systembolaget där jag köpte några cider till helgen. Sen dök Walle upp och det hämtades lite paket och sen fikade vi ett tag – var länge sen sist nu. Handlade mat också. Det blev lax med ugnsstekt potatis. Sen flöt kvällen på. Promenad med hunden, slappa framför tv:n, en tur in till stan där det geocachades lite mitt i natten och sen hem igen. Hann med att duscha, dammsuga (Walle är bra på att städa 😛 ), och kolla på några missade Halv åtta hos mig-avsnitt.

Nendoroiden ovan är den som jag skrev om i ett tidigare inlägg. Hon är sötare än på bild! 😀 Min nya favorit. Första figuren från en serie som jag tyckte om innan jag såg figuren – inte vanligt alls. Sawako Kuronuma med hunden Pedro Martinez, “Maru” från Kimi ni Todoke. :love:

Du kanske även gillar