“Efter-bilden” av mitt badrum när jag hade målat om det i skinande vitt. “Förebilden” hittar ni här. Fler bilder på min uppfräschning av badrummet förra året hittar ni i det här inlägget.

Nu har Spot & Tell en rolig tävling ihop med Room328.se i tre steg där man kan vinna allt från biobiljetter, en middag för två på restaurang Gotland i Stockholm till resecheckar värda 10 000 kr, iPod Touch eller iPod nano. Välj vilka steg du vill vara med i här. Steg ett och två riktar sig till bloggare så skynda er in och kolla nu!

I steg 3 så ska man ladda upp en bild på sitt badrum och den snyggaste vinner resecheckarna. Då mitt badrum är långt ifrån ett snyggt Hafabadrum så har jag ingen chans, men varför inte pröva lyckan? Mitt är ju ett något uppdaterat badrum till ett plåtslageri (hela min lägenhet är ett renoverat plåtslageri) då min pappa jobbade som plåtslagare innan han sadlade om till lastbilschaufför och hade plåtslageriet hemma i bottenvåningen. Några kanske känner till Helenelunds Plåtslageri? 🙂

Då jag egentligen borde renovera en del av mitt badrum också, fixa nytt aggregat till Bastu, ny toalett, handfat, blandare i både dusch och toalett så funderar jag på att gå in på just Room328.se och testa deras designprogram och rita upp mitt drömbadrum.

Du kanske även gillar