Låg i sängen hela gårdagen och hade ingen som helst lust att gå upp så då gjorde jag inte det. Katten och jag låg rygg mot rygg – han snodde mer än halva sängen den jäkeln! I brevlådan så låg det ett stort paket så jag drog på mig ett par leggings och min rosa fleece samt morsans träskor och klapprade ut runt midnatt för att hämta in det. Mina T-shirts hade kommit! Tjohoo.

Jag hade nappat på erbjudandet från Groupon förra veckan då man för 160 kr fick ett presentkort på 400 kr hos Colorez.se (de har en butik i Gamla stan som jag besökt tidigare.) Helt okej erbjudande men det blev ännu bättre eftersom jag redan hade 100 kr till godo hos Groupon efter att jag hade svarat på en fråga på Facebook. 60 kr för ett presentkort på 400 kr är perfekt! Så jag klickade in mig på Colorez sida och hittade några tröjor jag ville ha. Totalt kostade de 527 kr. Jag betalade 187 kr för allt i paketet (fri frakt om man handlar för över 500 kr – hade ingen lust att dra till Gamla stan just nu.)Två svarta Darth Vader-tröjor, en brun Mario-tröja och en gul Butterfly Suicide-tröja för mindre än 50kr/st.

Det är inte alltid jag hinner tipsa om sådana här erbjudanden på bloggen, men facebook är jag snabb med att tipsa på, så lägg till mig om ni vill: Lotta Fröjd.

Du kanske även gillar