När jag precis skulle ta och stänga av så ringde det på dörren. Slängde på mig min Hello Kitty-morgonrock och stormade ut till dörren där brevbäraren väntade med ett paket. Från Japan! Ingen tullavgift den här gången. Tackar! Vad som finns i paketet tänkte jag berätta senare.

Funderar på att göra en liten unboxing-video där jag öppnar paketet och visar upp det jag fått hem, men jag är tveksam då jag måste visa mina händer i videon och de är ganska fula just nu tack vare min trista nickelallergi som brutit ut, händerna är torra och jag har fått röda eksem på handryggen. Men som jag brukar säga, bättre med den typen av kontaktallergi framför mat och djurallergier som påverkar ens liv betydligt mer.

Uppdaterat: Hämtade posten i brevlådan och blev mäkta förvirrad av att jag fått en avi på paketet jag fick till dörren. Där står det att paketet fins att hämta i Helenelund men även att jag ska betala 210 kr i tullavgifter, men det sa inte brevbäraren något om. Så, nu undrar jag om det är någon som vet hur man ska göra i en sån här situation? Ska man skita i avgiften och vänta på ev. faktura eller ta och åka till utlämningsstället och lämna in avin och betala där? Så besvärligt allt ska vara…

Har dock fått två andra avi:er. Ett från Kraft Foods på 2,4 kg som nästan säkert innehåller en vinst från Marabous julkalender 😀 Samt min iPod som jag vann i Gallerix julkalender. Så om jag borde betala för det ovan så kunde jag göra det när jag hämtar de här paketen… Vad skall jag göra?

Du kanske även gillar