Fick sms ikväll. Som gjorde mig ledsen trots att det som står är helt obefogat och inte alls gäller mig:

Jag kommer att kontakta B i morgon gällande din höga frånvaro bl a i hygienkursen tyvärr så ser det illa ut. jag vill att du kontaktar M och rådgör med honom över vad du kan göra för att klara av kursen.. inga betygsunderlag för att lägga in poäng kan medföra att du blir återbetalningskyldig ditt csn..
Du får omvärdera hur du vill göra med dina studier det känns tråkigt att framföra detta men så ser det ut..
mvh J

Jag har ingen frånvaro annat än förra veckan då jag var magsjuk så det stämmer inte alls. Har gått bättre än tidigare med skolan och praktiken också. Det kändes bra idag då jag fick ställa mig och presentera våra idéer i ett grupparbete trots att jag anser att det är något jag inte är bra på. Det har gått bra på testen och med inlämningsuppgifter och på praktiken tjatas det om att jag borde extrajobba, så jag är inte helt värdelös där heller.

Så vad gör mig ledsen? Att all tid och energi jag lägger ner på studierna inte är värt ett dugg om någon har glömt att skriva ner mitt namn på ett papper. Kände mig påhoppad och jag blev arg. Men eftersom jag inte hanterar ilska så bra så blir jag ledsen istället. Helt onödigt.

Tur att jag har folk runtomkring mig som bryr sig och får mig på bättre tankar. Skulle vara svårt utan dom. Morsan vill ju avsätta B som studievägledare för att hon tycker att hon gör ett helt värdelöst jobb – hade inte ens gjort någon research om tjejer med Aspergers innan vårt förra möte. Då hela grejen med det mötet var att snacka om mitt problem med tidiga tider (vilket gör mig sjuk mer än vanligt = frånvaro på praktik) och svårighet att ta kontakt med praktikplatser på egen hand – något som hänger ihop med min diagnos.

Ska börja häva ur mig alla mina problem på bloggen så att det blir något att skriva om. Är inte alltid frid och fröjd hemma hos Fröken Fröjd.

Du kanske även gillar