20121113-195641.jpg
Mitt rum som det ser ut idag efter städningen igår då vi dammsög och svabbade golven.

Jag somnade till i soffan nu på kvällen då jag var helt slut efter den tidiga morgonen. Eller ja, det var kanske inte så tidigt med klockan 8 men jag hade sovit lite dåligt på natten. Åkte till Sundbyberg med morsan i färdtjänst Taxi och hade vårt lilla möte med J och B.

Det gick över förväntan och jag fick mycket mer ros än ris av min lärare. Det hade varit mycket strul med elever som skiter i att gå på lektionerna vilket gått ut över mig. Läraren i hygien har tydligen ingen koll alls på att jag varit närvarande och att jag tillhörde Bar & Barista-eleverna.

Köpte lite saker på Apoteket bredvid skolan ihop med morsan och lunch (en halvgrillad salami & brie-macka med sallad och en latte) innan jag tog bussen hem via Karolinska och hon åkte till jobbet.

Fick hem ett paket med dammsugarpåsarna jag länge behövt med inte orkar köpa plus bläckpatroner till min gamla skrivare. Allt köpt på InkClub och DustClub. Beställde igår och fick hem det idag så jag var supernöjd – även om det är på tok för dyrt med bläck även om det inte är original.

Du kanske även gillar