image

 

Skönt att kunna sitta uppe själv på natten och få lite egentid när min älskling ligger och sover. Stackaren har blivit sjuk och ni vet hur män är när de är sjuka… Får passa upp på min ynkliga myskille tills han mår bättre igen helt enkelt :love:

Var på gymmet idag och körde ett benpass samt cardio på löpbandet. Följer inte mitt träningsschema slaviskt, men försöker hinna med minst 30 minuter intensiv träning om dagen. Vägde mig också och trodde inte mina ögon när den visade hela 2 kg mindre än i lördags. Tack vare bra mat och motion så lyckas man! Svårt med maten dock, även om det är gott så har jag en sån aptit ibland att det är läskigt.

Och jag har inte ett stort sug efter choklad eller annat onyttigt (kanske lite efter en vaniljlatte på espresso house då – men jag får dricka en stor “vanlig” latte gjord på laktosfri mjölk från Espresso House i veckan enligt fitgirlsguide!) utan det är knäckebröd med ost som jag suktar efter just nu. Smör och salt! Just salt är något som man måste hålla sig undan enligt guiden, i alla fall om man inte har en dokumenterad saltbrist. Att inte få krydda maten med salt är jobbigast, men man vänjer sig. Har peppar på mina ägg istället.

Enligt guiden så får man belöna sig själv efter varje vecka som man betat av och jag vet inte riktig vad det ska bli. Inget ätbart då alltså, utan något man köper eller gör. De rekommenderar en manikyr, men det tänkte jag ta näst nästa vecka istället.

Unnade mig precis nya bakgrunder på min iPhone 6. Hittade en söt katt som får pryda min låsskärm ett tag framöver och en lila snygg bakgrund bakom apparna. På tal om just lila så valde jag en lila almanacka med löv på i år. Fick en av morsan, men den var på tok för stor och tung. Den här lilla kan jag ha med överallt i väskan utan att den tar plats. Gillar att man kan vika in omslaget runt sidorna så att de inte viks eller skadas när den far runt i väskan.

Bilderna ni ser på kylskåpet har jag tagit från min instagram och fått printade som magneter från Sticky9. Hade en rabattkod och fick nio stycken för ca 60 kr. Bilden på mig i baddräkten ska motivera mig till att inte gå och rota i kylskåpet 😛

Vill ni också skaffa fina magneter eller något annat med era egna bilder så har jag en egen rabattkod på 15% ni kan använda er av:

FRIEND10N1F

Du kanske även gillar