Vilken söndag. Den har varit trevlig hittills. Kollade på Gustafsson & Jones ihop med älsklingen, Joey och Jimmy nu på eftermiddagen och nu skulle vi iväg och handla men regnet öser ner så hur det blir med det får vi se.

Är trött och undrar om det har att göra med det jag fick av min psykiatriker i fredags. Har tydligen en lätt depression som jag nu får smaska piller för – bad om att få någon psykolog eller kurator att snacka med regelbundet också för jag tror mer på att reda ut saker och ting istället för att undertrycka mina känslor med preparat.

Har inget superjobbigt att skylla min nedstämdhet på annat än att det är stressigt med boendet (kan bli utslängda när som helst då det är en studentlägenhet och man måste plugga på universitetet för att bo här) och är helt klart nedstämd tack vare mina cerazette (p-piller), det är tydligen en vanlig biverkning. Skoj med sånt.

Imorgon blir det ännu mer jobbigt då jag ska till Försäkringskassan och snacka om min ersättning som jag just nu inte har… Hoppas att de inte ska jävlas med mig som med alla andra sjuka, funktionsnedsatta och behövande.

Du kanske även gillar