Mitt första delmål med träningen nu innan jul är att dessa underkläder ska sitta på bra och se bra ut. Jag har kommit en bra bit på vägen i och med att jag nu får på mig bh:n som var 10 cm för liten under bysten när jag började träna igen. Jag älskar verkligen snygga underkläder och de här röda var ju bara så fina. Jag kommer tyvärr inte att lägga upp bilder på mig själv i dessa (det här ska vara en blogg för alla åldrar och då känns underkläder lite väl mature.) Personligen tycker jag att man borde vänta med både sex och såna här typer av kläder tills man är över 20. Själv väntade jag till jag var 23 och det var precis lagom för mig. Mognad är underskattat och de som väntar verkar vara mer nöjda med det än dom som gör det för tidigt.
Den 6 november landade Kappahls nya underklädeskollektion på butikshyllorna. Bakom de svarta, grå och röda underverken står ingen mindre än författaren till succétrilogin ”Fifty Shades”, E. L. James.

Böckerna om den dominanta men sårbara Christian Grey och den oerfarna och godhjärtade Anastasia Steele har tagit världen med storm. Så vad passar bättre än att designa underkläder inspirerade av duons S&M-äventyr?

– Det har varit väldigt spännande och lärorikt att vara involverad i en sådan process, från produktion av koncept till design och slutresultat i kollektionen. Jag har varit ytterst involverad i alla steg och mina önskemål och förslag syns tydligt i kollektionen plagg, säger E. L. James i ett pressmeddelande.

Fifty Shades of Grey by Kappahl består av bh, trosor, stayups, morgonrock och negligé samt accessoarer som förknippas med böckerna, till exempel en grå slips.

Vad tycker ni om den här kollektionen?

Du kanske även gillar