JAA! Jag kommer att få hem en Loppi blogbag Jul snart. Har sen jag först läste om dom velat testa men det är först nu jag kommer med. Idag är sista dagen att anmäla sig så skynda er om ni också vill testa, gå in här!

 

Loppi Blogbag är en goodiebag som distribueras till utvalda bloggare som vill testa produktnyheter. Konceptet bygger på följande formel:

DU är nyfiken + DU vill testa = vi skickar nyheter hem till dig = du bloggar =

Årets sista Loppi Blogbag Jul innehåller följande:

KRAV- och Fair Trade-märkta kaffe från INDISKA. Kaffet är producerat med hänsyn och respekt till natur, klimat, djur och människor. Fair Trade handlar i första hand om rättvisa arbetsvillkor. Kaffet finns i smakerna choklad, hasselnöt, kardemumma och Christmas.

Humörhöjande strumpor i färgstarka mönster från INDISKA.

Ljusslinga från INDISKA. Vid sidan av julgransdekoration är de batteridrivna ljusslingorna från INDISKA alltid lika populära. Här kommer en variant som passar bra till jul- och nyårsdukningen.

Palmolive Mediterranean Moments duschcreme med extrakt av arganolja och mandelextrakt. Den exklusiva Arganoljan kommer från Marocco och framställs från nötterna på arganträden. Oljan är känd som ”mirakel-oljan” med ett mycket högt innehåll av E-vitamin och andra antioxidanter. Mandelextaktet ger en feminin och härlig doft.

Palmolive Magic Softness Tangerine, lite magi i vardagen kan både barn och vuxna må bra av, och det är precis vad Magic Softness skumtvål erbjuder. Med härligt skum direkt från pumpen trollas bakterier och smuts bort och händerna känns rena, fräscha och behagligt mjuka.

Ajax Kitchen & Grease med helt ny Ultra-fettborttagande formulering. Förbättrad effektivitet & mer aktiva ingredienser. Tuff mot ingrott fett, smuts & matrester, så som köksfläkt och grillgaller. Osynlig skyddshinna som gör nästa städning lättare. Skonsam mot alla ytor och med behaglig ny citrondoft.

Du kanske även gillar