130119-01

Dagarna flyter verkligen på när man trivs och har det bra. Bytte in några av mina gamla PS3-spel på GameStop mot en hel del begagnade spel – bra sätt att få tag på bra spel när man inte har så mycket att lägga på spel 🙂 Fick två fina editions plus några spel vi letat efter. Sen behövde vi några nya fodral till gamla spel så vi slängde med några sportspel och ett filmspel för 9 kr/styck enbart för detta.

Sen fixade vi DJ Hero 1 & 2 till XBOX360. Jag har haft det till PS3 tidigare men sålt det då jag tyckte det var trist att spela själv. Man fick ett tuggummipaket på köpet och det visade sig att man fick de fina Renegade-turntables i paketet istället för de vanliga plastiga. Satt och spelade några timmar inatt och det var roligare än jag minst det. Ska testa det ihop med en Guitar Hero-gitarr nästa gång vi spelar,

Idag blir det träning, lite handlande och sen hem och glo på film. Myslördag 😀 Ska använda mitt nya headset som jag fick för ett presentkort på CDON och kolla på lite serier också. Har några missade avsnitt av Once Upon a Time och nya Lost Girl. Det är ett par Sound Blaster Tactic3D Sigma från Creative.

 

Du kanske även gillar