This post contains adlinks
image

När jag var på Mall of Scandinavia senast så var jag givetvis på Disney-store än en gång. Jag var sugen på att köpa nya Den lilla Sjöjungfrun-tsum tsums, men de fanns bara samlade i Blunder-väskan (Flounder på engelska) som ni ser på bilden och jag hade föredragit det om han inte var en väska och jag kunde köpa dom små separat. Så det blev inget köp. ?

Jag är verkligen sugen på att köpa de större från Star Wars dock. De har precis släppt flera nya i Star Wars kollektionen också vilket jag tycker att ni ska kolla in. Det finns nu flera varianter på BB-8, Kylo Ren med mera. Jag älskar att samla på tsum tsums, det känns inte alls lika konstigt som att samla på andra mjukdjur – som jag gjorde när jag var mindre.

Tycker man ändå att mjuka djur inte är något för mig, så har de även inredning, väskor och kläder för vuxna. När jag vet vilken storlek i kläder jag kommer att ha en lång tid framöver så kommer jag att köpa på mig ett par tröjor. Jag älskar den söta stilen på Disneys kläder och accessoarer. Den senaste kollektionen är Alice i spegellandet och det finns riktigt vackra muggar och smycken som jag gärna hade haft om halsen.

Trots att det inte blev någon Blunder denna dag, så fick jag med mig en mellanstor tsum tsum. Vilken det blev får ni se i ett kommande inlägg ?

Är ni lika Disney-tokiga som jag är?

Du kanske även gillar