IMG_0164.JPG
Skräp! Nu måste jag åka till tandregleringen tidigt imorgon för att limma tillbaka en platta på tandställningen som lossnade idag när jag åt en mjuk macka. Bet av den mot en annan tand när jag tuggade.

Jäkligt onödigt då jag sa till dom att den satt så att jag inte kunde tugga utan att komma åt plattan, men de satte inte in något för att separera över och underkäke så nu måste jag dit igen 🙁

Hoppas de fixar det den här gången ävensom det gör att jag inte kommer kunna tugga något alls på minst en månad. Får leva med det helt enkelt bara jag slipper åka till tandläkaren varje vecka!

Myser till det med tända ljus och matlagning medan älsklingen – som har hänt på dygnet helt – ligger och sover. Det blir Thai Red Curry till middag och jag ska försöka häva i mig den som en pelikan äter sin fisk, sväljer den hel det vill säga.

Är nöjd med lådorna från Hemtex som står i hallen. Fick ner alla mina smycken och lite annat smått och gott i dessa och nu är det mindre rörigt i byrån under också.

Man får ta det goda med det dåliga helt enkelt. Blir säkert en toppen tisdag i alla fall då jag ska iväg på en grej med Emilia på kvällen.

Ska fixa med lite bilder nu och maten så återkommer senare 😉 Har en tävling på gång också, som har med tänder att göra. Missa inte det nu!

Du kanske även gillar