I morse var jag verkligen på uselt humör, ont i magen och tyckte att jag var den fulaste människan på jorden. En sån där dag ni vet. Men humöret blev bättre när vi åkte iväg för att handla och plocka upp några vänner för att sedan åka ut till Jonas med familj på en Arkad och Grill-kväll/eftermiddag.

Till och med lilla jag spelade några arkadspel – som jag var urusel på – och det var riktigt kul. Shoot ’em up är roligt. Fast jag är mer för run- and gun samt pinball-maskiner :p

Det var grillkväll asian-style, alltså knytkalas där man tar med sig mat och så får alla ta det dom vill äta, men vi missuppfattade det något och hade köpt entrecote till oss själva. Vi hade dock med oss två läsk och mer än nog med potatisgratäng som den som ville ha fick ta av 🙂 Köttet blev underbart gott, enligt Staffan bättre än Frasses (som han fick smaka på) och det är ju inte illa med tanke på hur god hand mat är annars.

Umgicks lite med kidsen också, de är nästan i min ålder mentalt så vi kommer överens 😉 Tyvärr har jag svårt att förstå barnspråk, det låter som om de säger något som jag känner igen men inte riktigt. Kul bara de inte skriker, men så länge jag snackade med dem så verkade de hålla sig lugna konstigt nog… Det varade dock inte så länge. Ungar är bra udda varelser.

Det var roligt att träffa några vänner till Staffan som jag inte fått träffa förut, Lawrence verkar vara en bra kille med liknande tycke och smak, Adde, Micke, Joey, Frasse, Matilda och Stefan har jag träffat många gånger och dom är alltid smarta och trevliga, Helena och Johan är det mysigaste paret jag känner och skönaste personerna att umgås med, Jonas och Autumn samt Victor och David (plus Ami och alla ungar förstås) verkar också vara trevliga även om vi inte hann prata så mycket. Bra början på en hemmabio där också även om kronjuvelen saknades 😉 Hoppas ni inte har något emot min name-dropping här nu…

Summering; toppen spelkväll helt enkelt. Hoppas på fler 🙂

Du kanske även gillar