Bilden är på en tidigare frukost då jag tränade lite hårdare. Brukar äta omelett med kalkon och mer grönsaker till frukost men inte nu när vi vaknar så sent.

Har precis avslutat dagens brunch som blev riktigt sen trots att jag gick och la mig tidigt och satte klockan på en tid jag tyckte var mer än rimlig.

Det blev rester från gårdagen, pannkakor – och kaffe – som var riktigt gott. Är ju rätt bra på att laga mat ändå även om det finns de som är bättre 😛

Eftersom jag vaknat med migrän imorse så vet jag inte vad jag orkar med, men handla måste vi göra. Det är slut på diskmaskinstabletter och mjölken gick åt till pannkakorna igår. Eftersom det nu är fredag så kan vi äntligen äta något lite onyttigare (pannkakorna tog vi nästan ingen sylt till och lagom portioner så det räknar vi inte som pizza-hamburgare-onyttigt.)

Jag vill gärna hinna med något kul idag då jag tar en paus med skolan till nästa vecka. Har två uppgifter på gång, den ena med reportaget om hur folk pratar och den andra är att skriva en recension på en engelskspråkig film.

Du kanske även gillar