Igår hamnade vi på Churchill Arms efter mycket om och men.

Lysrören i badrummet hade gått sönder och blinkade helvetiskt så att man knappt kunde vara därinne. Vi gick till Clas Ohlson och köpte nya, sen gick vi till Churchill Arms men där var det kö. En timme hade det tagit att komma in så vi gav upp det och gick in mot stan.

Staffan ville kolla om hans vän Andreas (Frasse) jobbade och det gjorde han som tur var så vi hängde lite där och när vi skulle gå och äta så hängde han med.

Vi gav Churchill Arms ett till försök och nu var väntetiden 30 minuter istället så vi väntade. Fick smaka på en öl och sen när vi fick ett bord så blev det den goda burgaren igen.

Frasse är en sån där skön person som bjuder på sig själv och alltid har något att prata om eller berätta. Som en ganska introvert person så är det lättare att umgås med pratglada människor, de få vänner jag har är såna med mig som tur är men det är alltid besvärligt när man träffar nytt folk.

Vi hade i alla fall en trevlig kväll ute och vi fick visa Frasse hur vi bodde sen var han tvungen att skynda iväg till sin buss. Familjefäder ska inte vara ute och ränna sent på kvällarna 🙂

Hoppas han får tid över någon annan gång eller att vi kan åka till Månkarbo och kolla på nybygget. Alltid trevlig att träffa både honom och Matilda – och ungarna :giggle:

Du kanske även gillar