En okej box även om jag blev rejält besviken på Glossybox orättvisa fördelning av innehållsvärdet den här månaden. Flera fick fullsize Kerastase, Garnier och Elizabeth Arden medan andra fick billiga ACO och en mascara som inte fungerar annat än till fest (vilket jag väldigt sällan går på tyvärr.)

Men fotkrämen är bra trots sitt låga värde. Make-up remover-pennan är ganska värdelös, efter två användningar slutar den rengöra och man måste byta stift. Dåligt. Jag gillar inte att använda bronzer så det blev minus på den med. Det bästa i boxen var primern, den tog slut fort och var toppen!

 • ACO SENSE & CARE Rich Care Foot Cream
  En rik och närande fotcreme med naturlig olja av raps och sheasmör som verkar mjukgörande och vårdande på torra fötter. Rapsoljan är också naturligt rik på den skyddande antioxidanten Vitamin E. Krämen gör dina fötter skönt mjuka och sammetslena och går snabbt in i huden. Parfymerad. 59 kr/100 ml (fullsize.)
 • SHEER COVER Lip to Lid Highlighter Bronze
  Lite extra glöd är verkligen välbehövligt såhär i mörka hösttider. Denna bronzer/highlighter ger dig en fin glöd och lyster. De ljusreflekterande mineralerna i Lip to Lid Highlighter lyser upp och gör hyn strålande och används för ett naturligt vackert utseende och perfekt hy varje dag. 149 kr/1 g (fullsize.)
 • MONU Illuminating Primer SPF 15
  Lystergivande och ljusreflekterande primer med solskyddsfaktor som Gör att din hudton upplevs som jämnare. Innehåller antioxidanten E-vitamin som skyddar mot fria radikaler. Primern kan användas ensam eller under makeup eller tonad dagkräm för en förbättrad, felfri finish. Monu Illuminating primer passar alla hudtyper. 305 kr/50 ml.
 • OCEANE Make Up Remover Pen
  Brasiliansk innovation som enkelt justerar och tar bort överflödig makeup runt ögon och läppar. Praktisk “on the go-produkt” med mild makeup-remover som inte torkar ut huden. Använd för justering och eliminering av överflödig make up runt ögon, läppar, och i de vinklar som alltid behöver justeras. Toppen på pennan innehåller en flytande makeup-remover utan parfym. 45 kr/3 ml (fullsize.)
 • HOTMAKEUP Multi Eyeliner Mascara (Gold)
  Multi Eyeliner Mascara från HOTmakeup är en vattenfast flytande eyeliner, används framförallt som eyeliner men kan även användas vid kroppsmålning eller för att sätta färg på ögonfransarna. Kan användas både som en tunn linje eller som en tjockare skugga anpassad till ögonlocket. Eyelinern kan blandas med Hot Mixing Glitter som man lägger på. Produkten har en bra och lätt konsistens, vilket gör den extremt lätt att applicera själv, för de som annars tycker det är jobbigt med just eyeliners. 70 kr/17 g (fullsize.)

Boxbetyg: betygbetygbetygbetygbetyg0

140203-10

140203-11

Betygen baseras helt enkelt på hur många av de fem produkterna jag fann intressanta/gillade.

Vill du också få prova på fem nya produkter varje månad? Priset är 139 kronor/månad. Inga andra kostnader tillkommer och du kan när du vill säga upp din prenumeration. Kontakta mig gärna med din mail så kan jag värva dig (då får jag poäng, glossydots som jag kan växla in mot gratisboxar. Du kan göra detsamma så fort du registrerat dig!)

Du kanske även gillar