141009-17-te-hoganas-dalahast

Nämen hejsan, hur har ni hittat hit?

Märks det att jag har kommit hem från Portugal? Bristen på inlägg är kanske inte så märkbar som man kan tro?

Det jag gjort sen jag kom hem är att mestadels sova, sova, sova. Är fruktansvärt trött och att det är mörkt och kallt gör inte saken bättre. Då vill man bara rulla ihop sig som en boll under en filt och aldrig komma fram igen. Eller kanske när snön har smält då. Någon som fått se snö än?

Nu har jag massor att ta itu med på datorn. Bilder ska importeras, inlägg ska skrivas, om resan och om några sponsorer och produkter ska fotograferas. Behöver laga mat också, men det får bli något lätt som inte tar någon tid, inte särskilt hungrig ändå. Morsan har fått sin magsäcksoperation idag förresten och hon är nog inte heller så hungrig kan jag tro. Ska bli skönt att få se henne ha lite mer normala matvanor så att hon blir tillräckligt lätt för att orka träna igen. Motion är så viktigt! Speciellt när man har bytt båda höfterna och behöver hålla sig i form för att undvika problem i framtiden.

Hoppas hon kommer hem snart för Nalle såg så ledsen ut idag när jag var förbi en stund. Stackaren haltade (!) med mig ut på parken, som dom för övrigt har skövlat nu (alla buskar är nedsågade) så letar ni efter min geocache så är den extremt lätt att hitta just nu 😉 Undrar vad Nalle har haft för sig med benet nu då. Han fick lite massage som jag tror gjorde gott, men sötnosen blir så stel av att ligga på hårda golvet. Får ta ut honom mer ofta när jag är i Sollentuna.

Nu ska jag ta itu med det jag sa att jag skulle göra. Känner mig lagom flummig efter att ha slumrat till ännu en gång, ihop med min älskling, nu på eftermiddagen.

Du kanske även gillar