Strawberry daiquiri
Efter att jag sovit – bättre än jag gjort på länge – i nya sängen som vi hämtade hem igår, så rensade jag klart ytterligare några lådor på vinden. Det börjar ta sig där uppe nu, nästan allt som legat osorterat i stora kartonger är nu sorterat i mindre spara/släng/skänka lådor. Jag vill skänka bort alla mina ungdomsböcker och leksaker som jag samlade på när jag var liten, men morsan vill gå igenom alla lådorna först så att vi inte skänker bort något som hon vill spara på. Vissa leksaker som har samlarvärde kommer vi ha kvar och se om de ökar i värde innan de säljs. Möblerna på vinden hoppas jag att vi kan sälja på blocket, så blir det tomt och luftigt på vinden! Vinden ska nämligen renoveras så att det går att bo där uppe, vi får se hur det går med de planerna, men mitt jobb är att få vinden så tom och organiserad som möjligt.

Efter dagens rensning så åkte vi iväg och postade ett brev, hämtade ett bokpaket på Helenelund centrum och sedan blev jag avsläppt på Sollentuna centrum där jag hämtade ytterligare ett paket (från Wish – en korsett) gick runt och kollade in rean på Lindex. Hittade en söt tröja med en liten hund på som jag fick gratis med hjälp av tidigare intjänad bonus. Sen så kom Walle förbi och vi gick och tog en geocache (Sollentuna sjukhus) innan det var dags för mat. Beställde in varsin Strawberry daiquiri på O’Learys och han tog en Pasta Alfredo med Kyckling medan jag tog lökringar. Drack upp min daiquiri för fort dock, så jag kunde inte äta upp alla lökringarna, även om de var supergoda.

Imorgon så har jag ett möte på Arbetsförmedlingen, men det verkar vara svårt att få någon praktik nu under sommaren då man måste ha handledning och det är svårt när de flesta gått på semester. Nu när jag kan sova gott och har förebyggande migränmedicin så borde det gå mycket lättare att komma in i arbetslivet. Förutsättningarna är goda, så nu gäller det bara att någon ger mig, en kompetent kvinna utan gymnasieexamen, chansen att visa att man faktiskt inte behöver en examen för vissa arbeten. Serviceyrken, butiksarbete bara för att nämna ett fåtal. Jag behöver tyvärr ett lugnt och stressfritt arbete för att komma till min fulla rätt, så då fungerar det inte att arbeta i stressiga miljöer som just butiker. Det är tråkigt för jag är en utmärkt barista och tycker att det är roligt att sälja saker.

Nu ska jag ta och sova i min supersköna säng! Natti.

Kyckling Pasta Alfredo

Lökringar chilimajonäs

Du kanske även gillar