Det var på den här dagen för hela 27 år sedan som jag föddes, på en torsdag lite efter fem på kvällen. Det känns inte som om så lång tid har passerat och jag beter mig fortfarande som en tonåring men jag har lärt mig en hel del på 27 år.

Det första jag lärde mig var att mitt är mitt och ditt är ditt, inte allt är mitt som jag trodde när jag var yngre och var mycket mer egocentrisk än jag är idag.

Har även lärt mig att det är så mycket mer värt att ta hand om, hjälpa till och bry sig om andra än att bara hålla sig för sig själv. Empati är en svår men fantastisk känsla.

Det viktigaste jag lärt mig måste ändå vara att man kan ändra på den mest inrutade personen i världen, om man är den personen det vill säga. All förändring kommer inifrån och har man bara viljan så går det. Många säger att de vill ändra på sig men innerst inne håller de kvar vid den de alltid varit och det som skapar problem. Envisa människor kan ändra på sig om de använder sin envishet till att göra just det. Det finns inga ursäkter.

Det får räcka för nu. Ska ta och ha en så bra födelsedag jag kan. Har inget speciellt planerat idag annat än god mat och mys med min älskling. Skönt att ta det lugnt och bara vara.

Du kanske även gillar