Inte är mitt liv över på långa vägar även utan kamera, men det kommer att bli en trist sommar tills dess att jag får tag på en ny. Eller inte trist, med tanke på allt kul jag och Emilia planerar att hitta på. Har för övrigt fått en VIP-inbjudan till ett event med 4good, men jag har inte fått någon bekräftelse än, så får se hur det blir.

Idag så är det relax som gäller efter gårdagens oplanerade joggingtur/promenad. Körde intervallträning och var ute och sprang till Gränby och hem igen. Försökte att ta det lugnt men jag gillar att ta ut mig så passade på att verkligen springa så fort jag kunde för att se om jag orkar mer nu och det gjorde jag verkligen! Känns som om man flyger när man springer fort och nästan lyfter från marken.

Vi ska cykla iväg och äta något samt gå en runda på Gränby centrum. Vi behöver inte något speciellt men jag slängde en kniv som hade börjat tappa färgen på bladet (köp inte svarta knivar…) så en ny kniv vore bra att ha då vi annars bara har en brödkniv och en kockkniv.

Du kanske även gillar