Nu när det är måndag igen så är det dags att ta itu med allt skit man ställt till med under julen. Jag upptäckte att jag hade gått upp 2 kg när jag ställde mig på vågen idag på gymmet.

I ren förskräckelse så körde jag på i 40 min på crosstrainern trots att jag var trött och seg idag, sen tränade jag även lite lår mest för att jag vill få bättre blodcirkulation i låren – blir alltid iskall om dom när jag är utomhus.

Efter bastu, dusch och cykeltur hem igen så fixade jag till min lunch av det vi hade hemma. En sallad påmorot, paprika och gurka med tonfisk och en massa peppar ihop med en kopp kaffe.

Måste motionera en timme om dagen nu igen och dra ner rejält på kolhydraterna till vardags. En dag i veckan blir det något sött och en annan får jag äta en lite lyxigare måltid men fan vad trött jag är på att inte lyckas gå ner i vikt. Så frustrerande att 3+ timmar på gymmet i veckan inte räcker för att ens hålla vikten. Får göra en detox om jag inte får några resultat de kommande veckorna. Leva på soppa kan man ju göra i värsta fall.

Såg en inbjudan till en motiverande kväll på Fyrishov som jag kommer gå på. Anmälde mig precis så det ska bli kul. Något mer jag behöver är bra recept! Nyttiga, enkla recept på frukost, lunch, middag och mellanmål som inte innehåller några konstigheter utan bara rena, enkla råvaror.

Någon som vill länka till bra recept?

Du kanske även gillar