161104-05

Nu är det äntligen fredag igen och flera av er kanske redan är på Comic Con i Kista och strosar runt, men vi ska inte dit förrän imorgon. Om allt går som planerat. Förra året var jag inte där för att vi helt enkelt inte hade råd. Men imorgon så… håller tummarna för att vi kommer iväg!

Vad roligt det har varit att läsa era kommentarer om min huvudgavel till sängen förresten! Det är kul att fixa och ordna hemma bara för att få se det själv, men det blir alltid lite extra roligt om man visar upp det för andra också. Om de inte sågar arbetet helt det vill säga hehe

Snart ska vi iväg en kort stund med älsklingens pappa och tända lite ljus på familjens gravar i Uppsala. Skönt att göra det innan Alla helgon då det är så mycket folk ute på kyrkogårdarna. På tal om Alla helgons dag så läste jag detta:

Efter motioner i Sveriges riksdag om att öka antalet arbetsfria dagar under hösten flyttades Alla helgons dag 1953 till en lördag, som därmed blev allmän helgdag (lördag var dåförtiden en arbetsdag). – wikipedia.

När är det dags att öka antalet arbetsfria dagar igen? För det är väldigt få sådana nu på hösten och till jul när både julafton och nyårsafton infaller på en helgdag. Tråkigt för alla de som vill spendera tid med sina nära och kära oavsett om de firar julen för att det är en kristen högtid eller gör som jag och firar den för att det är ett roligt kommersiellt jippo (svensk tradition) med tomtar och troll. Märks det att jag är inte ett dugg religiös? Jag älskar julen och allt som har med det att göra ändå!

Måste göra klart min julkalender innan den 1:a december så nu är det brådis! Alla luckorna ska tidsinställas och tävlingsmoment ska skrivas. Har även blivit sponsrad med en kapselmaskin, men måste då betala portot själv när jag skickar iväg den, så jag undrar om ni är sugna på möjligheten att vinna en kapselmaskin?

Du kanske även gillar