151017-02-Lush-jul

Kunde inte låta bli att skaffa de här godbitarna när jag var i Stockholm senast. Lush-produkter är bästa sättet att slappna av när man är stressad eller mår dåligt.

Eftersom jag är inne i en migränperiod just nu så kunde jag inte träna på lördagen som jag borde. Därför blev det ett dubbelt pass nu på söndagen med både över- och underkropp. Det var två timmar effektiv styrketräning och efteråt cyklade jag hem och hoppade i badkaret. Friskis & Svettis Ekeby är en bra anläggning, men deras omklädningsrum är extremt tråkigt. Det finns massvis med skåp och duschrum samt någon bastu eller två, men jämfört med relaxavdelningen på Fyrishov så är det riktigt uselt.

Friskis är inget mysigt ställe tyvärr, så då är det klart att man hellre drar hem och badar någon timme med en färgsprakande badbomb än ställer sig och duschar på ett så kalt och trist ställe. Jag kommer bara att duscha där om jag vill bada bastu, annars är det bättre att göra det hemma – då slipper jag släpa med extra kläder också 🙂

Annars var min söndag rätt lugn, testade att göra proteinpannkakor som var godare än jag hade trott – med hallon till. Imorgon är det mer skola och sen blir den en tur till stan tror jag. Natti!

Du kanske även gillar