140831-11
140831-10
140831-09

928362_1594840977409950_1035961623_n
På lördagen så drog jag på mig mina fina, bruna stövlar och min nya kavaj och begav mig ihop med älsklingen ut på stan för att äta en finare middag på Terrassen Kök & Bar.

Det var sista dagen dom hade 50% på huvudrätterna så vi passade på att testa deras oxfilé. Jäklar vad god den var! Så god att jag glömde ta en bild på den, så fick fota älsklingens innan han högg in på den haha 😀

Köttet var som sagt underbart, men det var för lite grönsaker på tallriken och såsen var nästintill obefintlig. Om man ska servera ett kött med rödvinssås och inte ska dränka köttet i den så tycker jag att man ska få välja en valfri sås att ha vid sidan om. Bearnaise eller bara få rödvinssåsen i en liten skål bredvid hade varit godkänt. Så minus till såsen.

Att man måste säga till specifikt om att man inte vill ha is i sin läsk tycker jag är dålig service. De borde fråga direkt när man beställer dricka: “Vill ni ha is till det?” Så enkelt och smidigt. Älsklingen glömmer alltid att säga till om att han inte vill ha sin cola förstörd (urvattnad) med is. Vem vill ha is i sin dricka förresten? Det späder ut drickan och gör att man får mindre i glaset. Oftast är drickan redan kall och håller sig så ganska länge innan den blir ljummen så is är överflödigt.

Det var en trevlig stund på Terrassen trots att vi hade en del att klaga på (fick vänta 40 minuter på maten) och vi kommer gärna igen, fast då tar vi en annan rätt som är lite matigare än deras fattiga oxfilé.

Du kanske även gillar