Har sett att många slutar blogga nu när det börjar bli varmare och vädret är toppen. Så tråkigt. Jag kan själv inte ens tänka tanken att sluta. Vad skulle jag då göra av alla fina bilder jag tar? Vill ju att fler än mina närmaste ska få ta del av dom. Att få skriva av sig är en form av terapi och igen inget som jag vill hålla för mig själv (sån är jag!)

Ett liv utan en blogg eller någon annan form att uttrycka sig på online är ett tomt och isolerat liv även om jag skickar bilder och skriver om nästan samma saker till mina få vänner.

Bloggandet gör också att jag får göra saker jag annars inte skulle få. Gå på event, få förtur till saker och läsa böcker och recensera. Skulle inte ge upp det någonsin! Bättre att man skriver mer sällan än att man lägger ner allt. Finns alltid någon där ute som ser fram emot att klicka sig in på bloggen och den personen vill man inte göra besviken!

Bilderna är från i helgen. Gjorde mig fin på lördagen då vi gick ut och umgicks med några av älsklingens vänner. Sen har jag joggat och cyklat en massa samt varit dålig på att äta lunch, tagit islatte istället :p

Du kanske även gillar