image

Dagen började inte bra alls. Vaknade med migrän och tog en Zomig, somnade om och vaknade med värre huvudvärk än tidigare. Medan älsklingen tog en promenad ute i Stadsskogen så gick jag upp och försökte äta lunch, mådde så otroligt illa att jag var tvungen att spy. Nu känns det något bättre tack och lov, ligger i badet fullt med bubblor och har en ansiktsmask på från senaste Elegantbox. Kan se vita moln flyta förbi utanför det öppna fönstret så det är rätt så avslappnande och bra för huvudet.

Gårdagen blev förmodligen för stressig för mig, målade diskmaskinsfronten svart (griffeltavlefärg) och skrapade bort gammal färg på balkongen samt tvättade den inför nymålningen. Efter det så la jag ut golvet från IKEA så nu är det skönare att gå ut och sätta sig där med en kopp kaffe och mysa.

Vid middagstid så invigde vi Sommarros restaurang med en plankstek. Det var inget vidare kött (oxfilé hade varit godare) och älsklingen var missnöjd med ärtorna och morötterna som var till, men annars var moset och såsen riktigt goda. Får testa något annat nästa gång.

Vi hade även över två herrar på kvällen, älsklingens vänner som kom över och drack öl och umgicks. Kul att de ville komma över en stund.

Får se om huvudet håller sig i schack nu så att jag kan få något gjort…

Du kanske även gillar