150922-01-PTOnline

Nu kan jag äntligen berätta för er om mitt kommande samarbete med PT Online! Det kommer att bli så roligt! Jag har verkligen helt usel självdisciplin och behöver all hjälp jag kan få med träningen nu till hösten. Men det är inte bara med träningen jag har stora problem utan även kosten, vad jag ska äta istället för all mat som uppenbarligen inte går ihop med en hälsosam livsstil.

Eftersom träningsprogrammet kommer att vara unikt anpassat efter mina behov så kommer det att vara mycket fokus på viktnedgång . Jag väger trots allt över 100 kg och jag inte är bekväm med hur det känns eller hur min kropp ser ut just nu. Enligt ett test jag tog så är min idealvikt ca 70 kg, men jag hade varit hur nöjd som helst om jag bara blev av med mina valkar och dubbelhaka.

Om min PT tycker att jag borde göra vissa specifika övningar på gym så kommer jag skaffa det där gymkortet som jag planerat att göra ett bra tag. Gymmet ligger bara nedanför Eriksberg, i Ekeby, så det blir motion bara av att ta sig dit och upp för berget igen. Blir skönt att komma ut och ha en regelbunden aktivitet några gånger i veckan.

Det här kommer inte enbart att vara en kul aktivitet för mig utan jag hoppas även att det kan få er att ta itu med träningen nu i höst. Oavsett vad man väger och i viken form man är så är det alltid bra att motionera regelbundet, det kan göra att man mår bättre psykiskt, får bättre skydd mot sjukdomar och orkar mer.

Även fast jag inte är bekväm med det så tänker jag ta bilder på mina framsteg, så blir det inte att man fuskar eller något – för då kommer det att synas 🙂 Före och efter-bilder helt enkelt. Vill ni läsa mer om hur det går till med personlig tränare online så går ni in på deras sida här. Det blir mycket träning framöver, men mycket annat roligt också givetvis. Hösten är verkligen min favoritårstid!

Wish me luck!

Du kanske även gillar