window-stickers

Min dagliga rutin håller i sig, den där jag tränar varje dag. Huvudsaken är att jag kommer iväg till gymmet, sen spelar det inte så stor roll vad jag gör där, bara att jag kommer iväg och rör på mig kontinuerligt i en timme duger. Det är lätt att man bara stannar hemma och softar i soffan annars. Men nu får jag bra motion varje dag även om jag inte orkar tänka på maten hela tiden.

Efter gymmet idag så öste jag på till tandregleraren, som spände min tandställning och äntligen satte en platta på tanden som inte hade tillräckligt med utrymme förut. Så nu är alla tänder anslutna och på väg till sina rätta positioner.

Se till att era kids inte använder napp lika länge som jag gjorde. När man fått sina permanenta tänder så ska nappen väck! Jag fuckade upp mina framtänder och mitt bett samt fick sneda tänder tack vare mitt oerhört löjliga beroende. Som vuxen finns det ju en massa annat roligt att suga på. Haha, det där låter ju bara för snuskigt 😛

Köpte även middag; asiatisk med nudlar, kyckling och anka-wok och unnade mig en burk Cola Zero. Så gott! Kunde knappt tugga med mina värkade tänder, men man vänjer sig fort tack och lov. Imorgon blir det nog soppa till middag kan jag tro…

Ska ta och sätta ihop alla fina bilder jag tagit med mobilen och göra ett litet kollage som jag kan visa på bloggen. Lite som månadens mobilbilder. Finns mycket att visa upp och roliga saker att berätta, men jag är slö och spenderar min tid med att glo på serier (Attack on Titan just nu!), spela (Destiny – ny karaktär, Persona 4 Golden, Pokémon Alpha Sapphire & Final Fantasy Theathrythm), gymma och umgås med världens gosigaste pojkvän som behöver mycket maintenance och massage :love:

I’ll be back!

Du kanske även gillar