IMG_1809

Har inte hänt så mycket sen sist. Idag var jag på gymmet och började på min nya träningsrutin. Träna varje dag, jogga minst 10-15 min, styrketräna minst 15 min och stretcha minst 5 min. Det ihop med tiden det tar att cykla till och från gymmet (tar 30 min) så har vi en timme motion om dagen. Helt okej med motion. Känns som om jag mår bättre av att röra mig lite oftare, lite mindre än att köra på rejält tre dagar i veckan.

Tog en kopp decaf precis som jag gjort i min nespresso-maskin. Så mycket godare kaffe än jag haft tidigare! Fick 800 kr att handla kapslar för ihop med maskinen så jag fick 200 kapslar ungefär för den summan. Skönt att kunna dricka kaffe sent på kvällen utan att bli helt hyper.

Tänkte passa på att visa upp lite bilder som jag glömt bort att jag laddat upp:

rutigt-ikea-tavla

Gillar tavlan från IKEA som kostade 49 kr och gör sovrummet lite mindre trist. Längtar tills vi kan ha ett sovrum där man kan ha sängen mitt på väggen så att man kan gå på båda sidorna. Jobbigt att bädda sängen nu kan jag lova!

cleaning-out-the-kitchen

Sorterade skåpen hos min älskling i veckan så nu är det ordning och reda (ja, det är mest mina grejer i hans lägenhet hehe)

Du kanske även gillar