LUSH

LUSH

Har haft en mysig kväll med lite shopping och god mat. Det ovanliga är att jag inte köpte en enda grej till mig själv utan enbart saker till morsan. Påslakanset i satin på Hemtex (199kr) och en födelsedagspresent till farmor som fyller 90 år i helgen!

Var inne en sväng på LUSH på centralen (bästa butiken!) och kände och klämde på nyheterna och alla vackra inslagna presenter. Jultomten, ge mig! Min budget täcker inte längre lyxiga badprodukter så det återstår att önska sig sånt i julklapp och födelsedagspresent (fast jag önskar mig egentligen bara en mjuk och skön – grå – hörnsoffa med schäslong i julklapp…)

Då det var superpris på det lokala Thai/Kina/Japan-stället då de precis bytt ägare så blev det fyra små rätter till middag. 69kr för en jäkla massa mat. Gott och onyttigt.

Nu blir det en kopp kaffe och jag ska lägga över bilder från kameran så att det blir ett dagsfärskt inlägg från eventet också! Får skärpa mig med mitt bloggande då jag själv brukar blir besviken när mina favoriter inte lägger upp nya inlägg. Vad är det man brukar säga? “Behandla andra som du själv vill bli behandlad.”

Du kanske även gillar