151017-13

Alisa hade en höstlista inne på sin blogg så jag var sugen på att svara på lite höstiga frågor jag med :)​

1. Vad är det bästa med hösten?

Inte är det att man stressar mindre precis. Men jag gillar att det är lite kyligt, inte för kallt som på vintern. Det blir så vackert ute och man får äntligen dra på sig sina varma gosiga koftor, tröjor och kängorna åker fram. Borde ta och köpa nya snart för mina är verkligen söndertrasade inuti… Tända en massa ljus! Det är det bästa med hösten!

2. Vad kommer bli ditt mest använda plagg i höst?

Jeans. Alla gånger. Har förberett mig och skaffat tre par Molly-jeans från Gina, de är verkligen helt underbara! Men självklart är det koftor och stora, oversize tröjor (en del stickat) som jag drar runt i på hösten.

3. Favoritfärg under hösten?

Vinrött och svart – men det bär jag året runt.

4. Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Det kan vi lätt ta reda på… Kollar igenom arkivet på bloggen och får fram; Men ja! Jag hade ju precis kommit hem från träningsresan i Portugal vid den här tiden för ett år sedan. Det var en riktigt rolig resa! Helt gratis för mig, men väl värt pengarna om man har råd att åka med Springtime.

5. Vilka sminkprodukter använder du mest i höst?
Bareminerals. Min stackars hud behöver all hjälp den kan få och just bareminerals är de enda sminkprodukterna jag har som faktiskt vårdar huden istället för att enbart täcka den. Bareminerals Complexion Rescue är en dröm för torr hy (även om den inte har så bra täckning)!

6. Vad är bästa höstmusiken?

Antar att det är de låtar jag lägger på min Spotify-playlist i höst.

7. Vad läser du i höst?

Hela Lunar Chronicles om jag kan, men annars är det alla ungdomsböcker jag kan få tag på från Modernista.

8. Vad tittar du på?

The Walking Dead, Once Upon a Time, iZombie, Heroes: Reborn, Scream Queens, American Horror Story. Alla är perfekta höstserier.

9. Vad kommer du att äta i höst?

Nyttigt! Mycket sallader och få kolhydrater. Lite tråkigt, men sant.

10. Vad kommer du att dricka i höst?

Om jag unnar mig något så blir det olika smaksatta lattes, eller varm choklad. Men som sagt, försöker undvika socker i höst.

11. Vad var bästa med sommaren?

Att min älskling fick en bra lägenhet till slut. Jag bor likt ett skilsmässobarn, lite i Sollentuna och lite i Uppsala.

12.Vad har du för höstplaner?

Jag har missat flera höstmarknader, så det blir kanske inte fler sådana men julmarknader! Annars så är det bara plugg som gäller…

13. Vilken frisyr kommer du att ha?

Svåraste frågan! Jag vill satsa på lockar i höst, det vore kul med en ny färg men jag vågar inte riktigt satsa på det just nu.

14. Vad ska du klä ut dig till på Halloween?
Har inga planer på det just nu då jag inte har råd att köpa en kostym och är inte tillräckligt kreativ för att göra en egen. Vore roligt att testa halloweenkostymer i lite större storlekar, finns för mycket onesize i butikerna som ser hemska ut på oss big & beautiful girls 😉

Du kanske även gillar