KÖP MIG!

Det fick bli vilodag idag då jag somnade och vaknade med migrän. Snortade två migränsprutor och mår nu lite bättre, men det här var värsta migränattacken på länge! Ni som aldrig haft migrän kan inte ens föreställa den smärtan. Det är lite som att ha den värsta mensvärken i huvudet, om jag ska beskriva det på ett sätt. Ett rent helvete är det för man kan inte ha ljust omkring sig, ljud skyr man som pesten och det ska helst vara kallt eller svalt där man ligger och försöker överleva smärtan.

Så nej, ingen träning idag. Istället så ställde jag mig och testade ett nytt recept på fattiga riddare, med jordgubbar och nutella, så fort jag orkade upp ur sängen. Det gick att tugga! Bra för huvudet och tänderna, men inte för magen – kolhydrater!! Så gott! Ska sno receptet och lägga upp här sen. Det är från Fridas bakblogg om ni vill kika redan nu.

Åh, den där mjuka grumpy cat-plushien vill jag för övrigt ha i födelsedagspresent. Den finns på ebay 😉 Ser ut som mig när jag är sur ju!

Nu ska jag vila vidare och spela klart Persona 4 Golden, sen blir det till att lägga upp lite bilder på bloggen, komma på vad vi ska ha för middag och bara fortsätta att ta det lugnt så att inte migränen kommer tillbaka.

Du kanske även gillar