150927-04-twining-moment

Tyvärr är jag otroligt dålig på att dricka te. Ni vet att jag är totalt kaffeberoende och missbrukar min Nespressomaskin dagligen – just nu är mina kapslar slut ? – så trots att det är bättre att dricka grönt te så blir det inte av så ofta. Då är det kul att Twinings har kommit med denna dyra nyhet och jag gillar verkligen Summer Berry, men det är ett lyxte för mig. Te ska vara billigt, kaffe dyrt. Kaffe kommer alltid först ?

Den här lördagen blev för övrigt väldigt trevlig. Trots att jag fortfarande känner mig snuvig och sjuk, vilket sabbat mitt träningsschema och jag är så besviken på mig själv över att jag blir sjuk när det är så viktigt med träningen. Men jag skiter i om jag är hängig imorgon för då ska jag till gymmet!

Jag fick hjälp att städa lägenheten av min älskling ändå, det är så skönt att ha det rent och snyggt omkring sig, speciellt när man är sjuk. Det är fortfarande stökigt i garderoben, men det ordnar jag imorgon… tror jag.

Älskar mina nya smilies förresten, de ser ut som apples emojis men jag tycker nästan att de här är finare än originalen. Se bara på dessa söta småttingar: ??????

150927-04-twining-moment2

Du kanske även gillar