image
Eftersom gårdagen blev en latdag då jag kände mig hängig så blev det dubbla träningspass idag. Först ett på morgonen innan frukost då jag joggade en bit och sedan gick i raskt tempo i en timme. Efter lunch (överbliven chili con carne från gårdagens middag) så stegade jag iväg med en massa sopor och sedan blev det en timmes promenad till. Gick dock lite vilse då jag vek av från stigen och hittade kantareller, inte några stora utan massor med små kantisar som är på väg, markerade mina fyndställen på kartan så att jag kan återkomma när de växt till sig något. Om inte någon hinner före det vill säga 🙂

Det blev ingen svamp till middag, men tänkte bjuda på dagens middagsrecept ändå. Jag försöker få i min älskling mer frukt & grönt, men det enda sättet är att maskera det gröna med något som är riktigt gott, som ostsås 🙂 Köpte en förpackning med ricotta och spenat-tortellini som jag sedan gjorde världens enklaste middag med.

Ingredienser:
Ett paket färsk tortellini
1 påse färsk bladspenat (ca 200g)
2 dl grädde
1 dl finriven parmesan
Salt & grovmalen svartpeppar

Gör så här:
1. Koka pastan enligt förpackningen.
2. Häll av vattnet, slå på grädden och lägg i bladspenaten.
3. Ställ tillbaka kastrullen på spisen, riv ner parmesanosten och rör om så att allt blandar sig.
4. Krydda med salt & svartpeppar! Servera direkt!

Smaklig måltid

Du kanske även gillar