Plugg

Ute i sista minuten som alltid med skolarbetet, men nu är det klart. Är redan less på plugget så jag börjar fundera över att revidera mina framtidsplaner. Är det värt att ha en gymnasieexamen om man inte vill studera vidare? Jag vill bara ha möjlighet att göra/jobba med det jag är bra på och tycker är roligt och för det behöver jag kanske inte ens gymnasieexamen.

Hade jag gått gymnasiet när jag var 16-18, vilket är över 10 år sedan, så hade jag nog glömt bort allt jag lärt mig tills nu. Så det är inte en fråga om kompetens utan enbart pappersarbete som inte säger något om vad jag kan utan enbart om vad jag har genomlidit. Waste of time basically! Så bortsett från att det kan vara kul att lära sig något nytt är det alltså slöseri med tid. Jag borde spendera min tid på att få arbetslivserfarenhet, hitta en bra och lugn arbetsplats i närheten som inte kräver en högskoleutbildning.

För att sitta och skriva en massa text om självklara saker bara för att få bli betygsatt av någon på sättet man skriver på (alla mina texter är ytterst personligt skrivna så allt mindre än ett A är en ren förolämpning mot mig som person) är fan inte roligt. Så skulle ni läsa om något deltidsarbete i Uppsala (city eller väster om city) som inte kräver gymnasie eller körkort så tipsa mig gärna! Värt att försöka även om jag inte får jobbet. Alltså inte nu, utan i början av 2016 då mina kurser är slut, måste ju gå klart dem! Skulle dö av stress om jag fick mer att göra just nu…

Du kanske även gillar