Lindex

Jag läste precis en fantastiskt bra nyhet som jag gärna delar med mig av. Från och med den här hösten så kommer Lindex Generous att försvinna! Det som gör nyheten bra är att de – till skillnad från H&M som skiter i alla större kvinnor som vill handla i butik – har lyssnat på oss kunder och ska därför integrera de större storlekarna i det vanliga sortimentet.

Alltså kommer man att kunna köpa helt vanliga klädesplagg som går upp i storlekarna. Tänk att få se plagg som går från storlek XS-XXXL, som det borde ha varit redan från början om ni frågar mig. Det bästa sättet att stödja detta beslut är garanterat att handla mer från Lindex oavsett vilken storlek ni har. INGEN ska behöva bli särbehandlad, oavsett hur mycket eller lite underhudsfett man har på kroppen.

Fortsätt att bombardera alla andra klädkedjor med mail och kommentarer om att vi vill ha alla typer av kläder i större storlekar – och att de SKA hänga ihop med de mindre storlekarna. Jag kommer alltid att kämpa för detta oavsett vilken storlek jag köper åt mig själv.

Alla som säger att man främjar fetma för att man hyllar stora kvinnors skönhet, gör kläder tillgängliga i stora storlekar i butik och för att man som tjock säger att man är nöjd med den man är eller tycker att man är snygg – de kan dra dit pepparn växer! De hemska personer som bara öppnar käften för att trycka ner eller sätta krokben för andra människor, de hoppas jag råkar ut för samma sorts orättvisor i framtiden! Karma’s a bitch!

Du kanske även gillar